Header Logo

Szüksége van egy Dinamikus DNS címre?

Akkor regisztráljon nálunk egyet ingyenesen pár perc alatt! A regisztrációt követően már használhatja is az új személyre szabott .DNSe címét a saját eszköze(i) eléréséhez.

.dnse.hu

Információk

Miért hasznos a Dinamikus DNS?

A dinamikus DNS szolgáltatás segítségével elérheti eszközeit akár távolról is a IP cím megjegyzése nélkül. A DNS cím segítségével könnyedén és gyorsan elérheti saját szolgáltatásait (WEB, FTP stb...). A alkalmazásaink segítségével akár IP cím változás esetén is naprakészen tudja tartani az ön saját DNS címét.

Mennyibe kerül a szolgáltatás?

A szolgáltatás teljesen ingyenes. A célunk, hogy létrehozzunk egy egyszerű szolgáltatást amely megkönnyíti a magánszemélyek vagy akár vállalkozások hozzáférését a eszközeikhez.

Mennyi időt vesz igénybe a beállítások elvégzése?

Mindösszesen pár percet vesz igénybe mivel törekedtünk arra, hogy egyszerűen és gyorsan tudják felhasználóink igénybe venni a szolgáltatásunkat. A sikeres regisztrációt követően már aktív lesz a regisztrációkor megadott elsődleges DNS cím. A bejelentkezés után elérhető lesz a webes Vezérlőpult ahol kezelheti DNS címeit vagy letöltheti a DNSe.hu alkalmazásait.

Milyen fehasználási feltételei vannak a szolgáltatásnak?

A DNSe.hu címeit minden regisztrált felhasználó szabadon használhatja a szolgáltatásai eléréséhez. Minden felhasználó felelősséget vállal az ott tárolt tartalomért és a DNSe.hu nincs kapcsolatban a felhasználók megjelenített/tárolt tartalmával.